Pikkutyttö löysi äitinsä meikit – päätti kuvata meikkitutoriaalin

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsia kiinnostaa kaikki mitä aikuiset tekevät ja he alkavatkin ottamaan nopeasti mallia joko vanhemmiltaan tai vanhemmilta sisaruksiltaan. Varsinkin tytöt kiinnostuvat jo varhain äitinsä meikeistä, ja löytävätkin tiensä usein salaa äidin meikkipussukan luo.

Nyt videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, jossa pikkutytön meikkaushetki sai odottamattoman käänteen. Tyttö on kuvaamassa videolle meikkitutoriaaliaan, jossa seuraava vaihe olisi ollut meikkivoiteen levittäminen. Tyttö hieroo kasvoilleen kuitenkin vahingossa ruskeaa luomiväriä, jota hän erehtyi luulemaan meikkivoiteeksi.

Luomiväri ei varmasti näyttänyt pakkauksessaan tytön silmiin niin tummalta kuin se oikeasti oli. Onneksi tyttö kuitenkin löysi lopulta vielä äidin oikean meikkivoiteenkin, jolla hän ryhtyi peittämään luomivärin värjäämää ihoaan.