Sulhaspojan piti viedä sormus alttarille – kiukkupuuska yllätti keskellä kirkkoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Häissä sattuu ja tapahtuu aina hauskoja ja odottamattomia kommelluksia, jotka päätyvät usein jonkun vieraan videokuvaamiksi. Tällä kerralla pieni sulhaspoika päätti kesken tehtävänsä, että hän ei haluakaan viedä sormusta alttarille.

Videolla nähdään hauska tilanne, joka on kuvattu vihkipaikalla. Videolla pieni morsiustyttö ja sulhaspoika astelevat hellyttävät juhla-asut yllään käytävää pitkin kohti alttaria. Yllättäen morsiustyttö päättää kuitenkin kääntyä toiseen suuntaan, jolloin sulhaspoikakin saa toimituksesta tarpeekseen.

Sulhaspoika alkaa kiukutella kesken hääseremonian. Hän heittää sormustyynyn dramaattisesti pois käsistään ja heittäytyy maahan x-asentoon makaamaan. Vieraat eivät voi olla nauramatta tilanteelle, jota kukaan ei osannut odottaa.