Chloe Moretz vaaleanpunaisessa liituraitapuvussa – piristi sateista päivää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Äskettäin New Yorkiin opiskelemaan muuttanut Brooklyn Beckham on lämmittänyt uudelleen suhteensa näyttelijä Chloë Grace Moretziin. 18-vuotias valokuvaaja ja 20-vuotias näyttelijä ovat tapailleet kausittain vuodesta 2014 saakka ja päätyneet jälleen yhteen.

Nyt Chloe Moretz nähtiin sateisena tiistaina New Yorkissa, jonka kaduille nainen tepasteli näyttävässä jakkupuvussa. Vaalea kaunotar sädehti vaaleanpunaisessa liituraidallisessa jakkupuvussa, jonka alle näyttelijätär oli valinnut yksinkertaisen valkoisen paidan.

Tyylikkään asukokonaisuuden kruunasi valkoiset nahkasaappaat ja punainen salkkumallinen käsilaukku. Moretzin punatut huulet ja taakse päin kammatut hiukset antoivat hyvin huolitellulle tyylille hienon loppusilauksen.

Splash
Splash
Splash