Janet Jackson upeampi kuin koskaan – uusi tyyli ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Janet Jackson keskeytti yllättäin vuosi sitten keväällä kiertueensa. Myöhemmin kävi ilmi, että kiertue keskeytettiin sen vuoksi, että Janet Jackson tuli raskaaksi. 51-vuotias perheenäiti synnytti tammikuussa terveen poikansa ja on jo palannut jälleen takaisin yleisön eteen.

Janet Jackson on näyttänyt paluunsa jälkeen todella upealta. Kaunotar on onnistunut kaikessa hiljaisuudessa karistamaan vyötäröltään jokaisen raskauskilon sellaista vauhtia, jota moni on saanut vain ihmetellä sivusta suu auki.

Nyt nainen ihastutti OUT Magazinen järjestämässä tapahtumassa, jonne Janet Jackson saapui todella näyttävässä mustassa asussa. Naisella oli yllään pitkä soturihenkinen mekko, jonka yläosassa oli musta turkisliivi. Asun kruunasi mustat hansikkaat ja huikean pitkä letti, joka laskeutui kauniisti naisen rinnan yli.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash