Julkinen seksi kiehtoo ihmisiä – näissäkin paikoissa on harrastettu

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Suomessa julkisella paikalla harrastetusta seksistä on säädetty julkista sukupuolisiveellisyyttä koskevassa laissa. Seksi julkisella paikalla on kiellettyä, mikäli se aiheuttaa pahennusta. Olemme uutisoineet useista eri pariskunnista, jotka ovat harrastaneet seksiä maailmanpyörässä, golfkentällä tai puistossa keskellä kirkasta päivää.

Men’s Health on nyt listannut paikkoja, joissa on pidätetty pariskuntia julkisella paikalla harrastetun seksin takia. Eräs englantilainen pariskunta ryhtyi pystynaintiin Domino’s -pitseriassa samalla, kun he odottivat ruokatilauksensa valmistumista. He harrastivat seksiä pikaruokalan tilaustiskiä varten.

Eräs baarityöntekijä oli harrastanut kimppakivaa kahden työkaverinsa kanssa ravintolassa keskellä päivää. Ravintolan omistaja yllätti työntekijänsä sattumalta. Myös kirjastoissa harrastetaan yllättävän paljon seksiä, mikäli uskomme aikuisviihdesivustoille ladattuja amatöörivideoita. Esimerkiksi PornHub-sivustolta löytyy yli 160 kirjastossa kuvattua videota.

Kuten jo aiemmin tekstissä mainitsimme, ovat monet parin intoutuneet kiiman valtaan päiväsaikaan tavallisissa ja ihmisten suosimissa puistoissa, on yksi vieläkin julkisempi paikka nostettu listalle: Asemalaituri. Lontoossa keskeytettiin humalaisen pariskunnan rautatieasemalla toteutettu sessio, joka ei kuitenkaan ehtinyt kestää 1,5 minuuttia kauempaa.