Lemmikeille oma köysirata – tyytyväisempiä asiakkaita saa hakea

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yleensä lemmikit nauttivat ulkona liikkumisesta ja lenkkeilystä, mutta videoiden muodossa on nähty kuitenkin todisteita siitä, että aina koiratkaan eivät jaksa lähteä kävelylle. Nyt videolla nähdään hauska ratkaisu, jonka eräs lemmikkien omistaja on tehnyt kissalle ja koiralleen.

Onnellinen kissa ja mopsi viettävät leppoisia päiviä Espanjassa. Lemmikit asuvat omistajansa kanssa vuoristoisella maaseudulla, jossa ne saavat liikkua vapaasti ulkona. Kissa ja mopsi tyytyvät silti kulkemaan pihan poikki omalla köysiradallaan, jonka omistaja on niille rakentanut.

YouTube-videolla nähdään miten mopsi ja kissa nautiskelevat ja rentoutuvat kumpikin omissa riippukeinuissaan. Riippukeinut roikkuvat korkeassa köysiradassa, jonka avulla kissa ja mopsi pääsevät liikkumaan pihamaan poikki ottamatta ainuttakaan askelta.