Kuuma poikakalenteri Jyväskylästä – teemana Suomi 101

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuodenvaihteen lähestyessä uusi kalenteri alkaa olemaan monille ajankohtainen hankinta. Kalenterista riippuen se voi olla käytännöllisyyden lisäksi myös sisustuksellinen elementti seinällä tai tarjota päivittäin pientä piristystä silmänruoan avulla.

Nyt silmänruokaa tarjoillaan mielin määrin kun myyntiin on tullut jälleen Liikunnan Riemun uusi vuoden 2018 poikakalenteri. Leikkisästi nimetyssä Suomi 101 -poikakalenterissa poseeraavat Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan jalkapallo- ja futsalmiehet erilaisten liikuntamuotojen ja suomimaisemien äärellä.

Suomiteemalla toteutetun kalenterin tuotot menevät hyvään tarkoitukseen. Tuotoilla tuetaan Liikunnan Riemun jalkapallo- ja futsaltoimintaa. Jokaisesta myydystä kalenterista lahjoitetaan myös yksi euro IceHearts toimintaan, joka keskittyy lasten ja nuorten syrjäytymisen ennaltaehkäisyyn. Kalenterin hinta on 15 euroa, ja voit tilata sen täältä.

Antti Närhi
Antti Närhi
Antti Närhi