Rita Ora unohti pukeutua MTV-gaalaan? Yllättävä näky punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina merkittäviä askelia malliuran suuntaan ottanut 26-vuotias poptähti Rita Ora juonsi taannoin amerikkalaisen Huippumalli haussa -ohjelman, ja on lisäksi näytellyt suosituissa Fifty Shades of Grey -elokuvissa ja julkaissut uutta musiikkia.

Eilen Rita osallistui monien muiden julkkistähtien tavoin MTV European Music Awards 2017 -tapahtumaan, ja hän yllätti toden teolla punaisella matolla. Hän nimittäin asteli kuvaajien eteen kylpytakissa ja pyyhe yhä päässään. Monet vitsailivat, ettei Rita Ora ehtinyt ilmeisesti pukeutumaan ajoissa. Kuvat kuitenkin paljastivat, että kylpytakin alle oli puettu valkoiset alushousut.

Taannoin The GQ Men of the Year Awards -gaalassa Lontoossa Rita Oran asuvalinta oli melko riskialtis. Naisen pakara oli nimittäin vilahtaa, kun nainen nousi autosta. Ora piti lisäksi jakustaan kiinni, että se ei paljastaisi hänen rintojaan. Tuoreet mallikuvat paljastavat kuitenkin merkittävästi enemmän paljasta pintaa.

Splash
Splash
Splash