Tyttö varttui pitbullin kanssa – erottamaton kaksikko

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnetesteissä kaikista koiraroduista suvaitsevaisimmaksi ja lempeimmäksi roduksi on aiemmin osoittautunut labradorinnoutaja, jonka jälkeen jo hyvänä kakkosena tulikin pitbull. Siitä huolimatta moni pitää pitbullia vaarallisena rotuna, joka ei sovi lasten lähelle.

Videolla nähdään suloinen parivaljakko, kun Lebowski-nimisen pitbullin kanssa kasvanut pikkutyttö Scarlet on muodostanut koiran kanssa erityisen suhteen. Koiran ja tytön välinen suhde on todella hellä ja rakastava, ja kaksikko tekeekin kaiken aina yhdessä.

Scarlet pitää Lebowskia hänen veljenään, minkä vuoksi hän ei koekaan tarvitsevansa enää muita sisaruksia. Tyttö osoittaa videolla miten huolehtiva ja hyvä ystävä koira hänelle on. Scarlet on erityisen tyytyväinen siitä, että hän on onnistunut näyttämään myös muille, että pitbull on kiltti ja hyvä koira.