Kutsumaton vieras tunkeutui kotiin – karhunpentu tuli syömään kissanruokaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Villien karhujen vierailu omassa kodissa on yllätys, jota moni tuskin toivoo kokevansa. Onneksi erään kalifornialaisen perheen tapauksessa kutsumattomat vieraat olivat vielä pentuja. Youtube-videolla Monroviassa asuvan perheen kodin olohuoneesta löytyy ihkaelävä karhunpentu.

Se syö perheen kissan ruokaa hyvällä ruokahalulla. Lauman toiset, vähemmän rohkeat karhunpennut tarkkailevat toimia lasioven takaa.

Perheen mukaan he jättävät liukuoven usein raolleen, jotta kissa pääsevät halutessaan sisään ja ulos. He eivät kuitenkaan uskoneet, että karhunpennun kokoiset eläimet mahtuisivat siitä sisään. Lopulta kissanruoan makuun päässyt karhu poistui paikalta. Eläimet tosin tutkivat vielä perheen uima-allasta ennen katoamistaan takaisin luontoon.