Taapero toimi ruokakriitikkona – isä vaihtoi kasvoja keskenään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Woodsie TV -kanavaa YouTubessa ylläpitävä perheenisä on alkanut käyttämään hauskoissa videoissa uutta kasvojenvaihtosovellusta apunaan. Mies on vaihtanut Face Swap Live -sovelluksen avulla lapsilleen hänen omat kasvonsa ja saanut hulvattomia lopputuloksen aikaan.

Woodsie-niminen mies on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän on vaihtanut kahdelle tyttärelleen hänen omat kasvonsa. Tällä kerralla tyttäret istuvat ruokapöydän ääressä ja arvostelevat heidän eteensä laskettuja annoksia, jotka näyttävät lasten mielestä roskakasoilta.

Kasvojen vaihtamisella aikaan saatu lopputulos on todella hämmentävä ja hauska kun pieni tytär alkaakin puhumaan miehen kasvoilla ja äänellä. Lopulta myös vanhempi tytär osallistuu isän ruoanlaittotaitoja kritisoivaan keskusteluun kun hän ei saakaan jälkiruokaa heti kun hän haluaisi.