Demi Rose tiukassa lateksiasussa – ei jättänyt arvailuille varaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Tyga tapaili viime kesänä sinkkuna ollessaan Instagram-sensaatio Demi Rose Mawbya, joka on nuori ja muodokas mallikaunotar. Sittemmin Tyga palasi yhteen Kylie Jennerin kanssa, mutta Demi Rose jäi julkisuuteen ja paparazzien tähtäimiin.

Demi Rose kahmi itselleen julkisuuden myötä paljon Instagram-seuraajia, jotka nainen on onnistunut näyttävillä kuvillaan myös pitämään sivustollaan. Tällä hetkellä jo 5,7 miljoonaa fania odottelee päivittäin Rosen seksikkäitä kuvia, joiden suhteen nainen ei tuotakaan seuraajilleen pettymystä.

Nyt 22-vuotias Demi Rose hemmotteli fanejaan pienellä videoklipillä, jossa naisen yllä nähdään todella seksikäs lateksibody. Mustassa lateksiasussa oli vielä kaulus, johon oli kiinnitetty sm-henkinen metallirengas.

✖️⛓🖤

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on