Mies pyysi sairauslomaa humalassa – yritys pahasti pieleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Työpaikalle täytyy aina ilmoittaa, kun tauti yllättää ja henkilö joutuu pitämään sairaslomaa. Työntekijä saa yleensä pari päivää toipumiseen ilmoittamalla pomolle, että on kipeänä. Eräs työntekijä ei kuitenkaan saanut sairauslomaa yrittäessään valehdella pomolleen.

Videolla nähdään pieleen mennyt yritys saada pomolta sairauslomaa. Mies on alkanut juomaan ystäviensä kanssa alkoholia, minkä vuoksi hän on päättänyt kaveriensa kannustamana soittaa esimiehelleen puolen yön aikoihin ja pyytää seuraavaa päivää töistä vapaaksi. Miehen selitys ei kuitenkaan mennyt pomolle läpi.

Mies on keksinyt tarinan, jonka mukaan hän olisi syönyt pilaantunutta ruokaa ja saanut siitä jonkinlaisen myrkytyksen. Esimies ei usko työntekijää lainkaan, koska hän on niin usein poissa töistä. Esimies antaa lopulta työntekijälle puhelimitse potkut, koska ei enää jaksa selittelevää ja valehtelevaa alaistaan.

Lad Tries To Phone In Sick

He tried phoning in sick after a night out and it went horribly wrong 😳😂

Publié par UNILAD sur mardi 14 novembre 2017