Miley Cyrus esitteli timmin vatsansa – kuntokuuri tuottaa tulosta!

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja näyttelijä Miley Cyrus on nyt onnellisempi kuin koskaan ollessaan jälleen yhdessä näyttelijäkomistus Liam Hemsworthin kanssa. Juuri uuden Younger Now -nimisen albumin julkaissut Cyrus on alkanut keskittymään myös omaan terveyteensä ja lopettanut kannabiksen polttamisen.

Nyt Miley Cyrus nähtiin todella sporttisena Los Angelesissa. Naisella oli yllään rennot harmaat collegehousut ja urheilutoppi. Lyhyt toppi paljasti laulajatähden timmin vatsan, jonka eteen nainen on silminnähden tehnyt töitä.

Miley Cyrus on ottanut myös uuden tatuoinnin merkiksi siitä, että hän ei tule enää koskaan syömään lihaa. Cyrus otti käsivartensa alle auringonkukan kuvan, joka on vegaanituotteiden symboli.

Splash
Splash
Splash