Näyttelijä Rose McGowan antautui poliisille – pidätyskuva julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Rose McGowanista tehtiin pidätysmääräys Virginian osavaltiossa pian sen jälkeen, kun hän syytti tuottaja Harvey Weinsteiniä raiskauksesta. Määräys juonti juurensa tapauksesta, jossa tähden matkatavaroista löydettiin jäämiä kokaiinista.

Nyt McGowan on antautunut vapaaehtoisesti poliisille. Näyttelijä pidätettiin Virginian Loudoun Contyssä tiistaina. Variety-lehden mukaan hänet on sittemmin vapautettu 5.000 dollarin takuita vastaan.

Viranomaiset kertoivat löytäneensä tammikuussa jäämiä huumeista matkatavaroista, jotka töht oli jättänyt United Airlinesin lentokoneeseen. Tähti itse twiittasi epäilevänsä, että kyseessä oli salaliitto.

– Yrittävätkö he hiljentää minut? Munusta on tehty pidätysmääräys Virginiassa. Täyttä hevonp*skaa, McGowan twiittasi lokakuussa.