Kim Kardashian ei paljastanut siskojensa raskautta – oksettava seuraus

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian oli vieraana The Late Late Show with James Corden -keskusteluohjelmassa, jossa juontaja James Corden oli keksinyt mukavan leikin kaunottaren vierailua varten. Corden halusi pelata naisen kanssa peliä, jossa joko kerrotaan totuus toisen kysymykseen tai joudutaan syömään tai juomaan jotain todella ällöttävää.

Tarjolla oli muun muassa sardiinipirtelöä, kupillinen linnun sylkeä, pilaantuneita kananmunia ja härän penistä. Osio sisälsi paljon kinkkisiä kysymyksiä, joihin Kim ei mielellään olisi halunnut vastata. Kim joutui lopulta juomaan ällöttävää sardiinipirtelöä, koska ei voinut paljastaa miehelle ovatko Kylie ja Khloe raskaana vai eivät.

Kim vastasi rohkeasti osaan kysymyksistä, koska hän halusi väistää oksettavat tarjoilut. James Corden joutui tällä kerralla myös sellaiseen piinapenkkiin, josta hän ei selvinnyt ilman tarjoiluja. Juontaja laitettiin syömään muun muassa skorpionia siitä hyvästä, että hän ei kertonut kuka hänen ärsyttävin vieraansa on ollut.