Näin ihmiset katsovat Netflixiä – 12 prosenttia istuu julkisessa vessassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suoratoistopalvelu Netflix on muuttanut televisiosarjojen ja elokuvien katselutottumukset. Nyt Netflix on julkaissut dataa siitä, missä ja miten palvelua käytetään eniten. Kyselyyn vastasi 37.000 Netflixin asiakasta.

Entertainment Weekly on julkaissut uutisen, jonka mukaan 44 prosenttia Netflixin käyttäjistä on ladannut suoratoiston palveluita puhelimilleen lentomatkojen ajaksi. Sen sijaan 20 prosenttia palvelun käyttäjistä katselee sisältöä julkisissa kulkuvälineissä matkustaessaan. Tästä syystä noin kymmenen prosenttia myöntää, että on jopa unohtanut jäädä oikealla pysäkillä pois sarjoja tai elokuvia katsellessaan.

Samassa kyselyssä kävi ilmi, että 12 prosenttia katsojista nauttii Netflixin sisällöstä julkisissa saniteettitiloissa ollessaan. Netflixin julkisella paikalla katsominen on lisääntynyt amerikkalaisten keskuudessa 60 prosentilla sen jälkeen, kun suoratoistopalvelu otti käyttöönsä mahdollisuuden ladata sisältöä älylaitteelle myöhempää katselua varten ilman nettiyhteyttä.