Hupsista! Kohukaunottaren paidasta näkyikin läpi – eikä mitään alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieberin kanssa aikoinaan seurustellut ja samalla ongelmiin virkavallan kanssa joutunut mallikaunotar Chantel Jeffries on sittemmin onnistunut rakentamaan oman uran ilman tunnettua ex-poikaystäväänsä. Viime aikoina Jeffries on saanut jalkaa oven väliin julkkismaailmassa.

Nyt Chantel Jeffries nähdään saapumassa juhliin asussa, jonka todennäköisesti piti peittää hänen vartalonsa, mutta salamavalojen välkkyessä paita paljasti sisältönsä.

Chantel Jeffries pidätettiin aikoinaan 19-vuotiaana useita kertoja kotikaupungissaan Pohjois-Carolinan Jacksonvillessä. Siellä hän pääsi poseeraamaan paparazzien ja muotikuvaajien sijaan poliisin kuvaajalle. Suhde Justin Bieberiin teki hänestä kuitenkin pikkujulkkiksen.

Splash
Splash
Splash
Splash