Kylie Jenner järjesti salaiset vauvakutsut – piha täyttyi vaaleanpunaisista ruusuista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin julkkisperheen 20-vuotias tytär Kylie Jenner on yhdysvaltalaismedioiden mukaan raskaana. Jennerin raskaudesta on uutisoitu jo kahden kuukauden ajan, mutta Jenner ei vieläkään ole vahvistanut tai kieltänyt asiaa vaan pysytellyt visusti paparazzeilta piilossa.

Nyt Kylie Jenner on Daily Mail -sivuston mukaan järjestänyt itselleen vauvakutsut. Jenner järjesti kutsut kotonaan Hidden Hillsissä sijaitsevassa kartanossaan, jonka ulkopuolelle oli rakennettu näyttävät juhlatilat. Nainen oli koristellut koko alueen vaaleanpunaisilla ruusuilla, joita oli ripoteltu myös peittämään uima-allasta.

Juhlat pidettiin jo seuraavana päivänä Kim Kardashianin vauvajuhlista, joissa teemana oli japanilaiset teekutsut. Kummatkin juhlat oli koristeltu vaaleanpunaisilla kukilla, mutta Kylie Jennerin vieraat olivat pukeutuneet pyjamabileiden mukaisesti vaaleisiin silkkipyjamiin.