Pesukarhu kuin lemmikki – leikkii perheen takapihalla päivittäin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Videoilla on nähty monia hauskoja tilanteita, joissa villit pesukarhut ovat jääneet kiinni omakotitalojen pihoilta ollessaan pahanteossa. Pesukarhuille näyttäisi maistuvan etenkin lemmikkien ruoat, mutta eräs pesukarhu on kuitenkin enemmän lemmikkien lelujen perään.

Kaliforniassa Monroviassa asuva perhe on saanut pesukarhusta säännöllisen vierailijan heidän takapihallaan. Perhe on antanut Honeyn nimeksi pesukarhulle, joka saapuu päivittäin heidän talonsa takapihalle leikkimään perheen kissan ja koiran leluilla.

Videolla nähdään miten pesukarhu nauttii siitä kun se saa leikkiä kissan ja koiran leluilla. Se ei ole kesyyntynyt eikä päästä ihmisiä lähelleen, mutta se kerää kuitenkin päivittäin rohkeutensa saapuakseen pihalle, jossa sen suosikkilelut sijaitsevat.