Pikkujoulukauden kuumin meikkitrendi: Kultainen silmärajaus!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Syksyn muotinäytöksissä mallien silmämeikeissä nähtiin keltaisen sävyssä hohtavia luomivärejä. Nyt kuitenkin vuoden 2017 joulukauden tendikkäin meikkisävy säihkyy kullan sävyssä antaen hohdokasta raamia silmille ja katseelle.

Pinterestin juhlapyhäraportin mukaan kultaisella rajauskynällä toteutettu silmämeikki on ehdottomasti tämän vuoden joulupyhien kuumin meikkitrendi. Pinterestin tekemän analyysin mukaan ”golden eyeliner” -kuvat ovat kasvattaneet suosiotaan 722 prosentilla. Toisin sanoen kullanhohtoinen tyyli trendaa ylivoimaisesti.

PureWow-sivuston mukaan kultaisen eyelinerin voi yhdistää metallinhohtoiseen luomiväriin. Sen lisäksi, että kulta sopii arvokkaaseenkin juhlaan, on se samalla leikittelevä ja viettelevä. Kulta sopii erinomaisesti samppanjan sävyiseen asuun.

#goldeneyeliner#green#blue#hair#summer#sun#fun#artist 💋🙌

A post shared by Anikó (@aniko_ehler) on