Poliisi pyytää havaintoja Tampereen tuhopolttajista – tunnistatko näitä henkilöitä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanantain ja tiistain välisenä yönä Tampereen Nekalassa poltettiin neljä kuorma-autoa Valion toimipisteen pihamaalla. Autot eivät olleet Valion, vaan ne kuuluivat yksityisille yrittäjille. Nyt poliisi etsii ekoterroristeja valvontakameran tallentamien kuvien avulla.

Poliisi

Satojen tuhansien eurojen vahingot aiheuttaneet tekijät tallentuivat mahdollisesti läheisen valvontakameran videolle. Kuvassa epäillyt kävelevät Kuokkamaantien suunnasta Mäntyhaantielle kohti tekopaikkaa 14. marraskuuta kello 00.35 aikaan.

Epäillyt poistuivat paikalta noin kello 01.10 Ahlmannintien suuntaan. Asian selviämiseen johtavasta tiedosta maksetaan merkittävä vihjepalkkio. Vihjeet voi soittaa numeroon 029 544 5890 tai toimittaa sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi.