Victoria’s Secret -enkelin yllä 275 000 Swarovski-kristallia

Glamour Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -muotinäytös on jokavuotinen iso spektaakkeli, jonka järjestämiseen käytetään kymmeniä miljoonia dollareita. Tänä vuonna muotinäytös järjestetään Kiinassa Shanghaissa, jonne mallit ovat jo matkustaneet esitystä varten.

Swarovski-yritys auttaa luomaan muotinäytökseen mitä upeimpia ja säihkyvämpiä tyylejä joka vuosi. Tänä vuonna Swarovski-kristalleja on käytetty näytöksessä yli miljoona kappaletta. Niistä Glamour-sivuston mukaan 275.000 kristallia on käytetty yksistään asuun, jonka ruotsalaissyntyinen malli Elsa Hosk on saanut kannettavakseen.

Serkan Cura on luonut Elsa Hoskin Swarovski-kristallihihat ja henkeäsalpaavan upeat kristallein koristellut siivet. Kalliiden siipien kantaminen on kirjaimellisesti painava vastuu mallille, sillä ne painavat naisen selässä noin 6,5 kiloa.