Heidi Klum seksikkäänä – upea näky rohkeassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksasta alun perin kotoisin oleva huippumalli Heidi Klum toimii yhtenä kykyjenetsintäkilpailu America’s Got Talent -ohjelman tuomareista. Tämän lisäksi hän on myös yksi uusinta muotia esittelevän Project Runway -kilpailun tuomareista, minkä vuoksi nainen tuntuukin aina pukeutumisensa suhteen olevan aallon harjalla.

Nyt 44-vuotias Heidi Klum nähtiin Los Angelesissa American Music Awards -tapahtuman punaisella matolla todella näyttävässä asussa. Kaunotar on useaan otteeseen kertonut rakastavansa paljaan pinnan esittelemistä ja seksikkäitä asuja, minkä vuoksi nainen nähdäänkin usein paljastelevissa iltamekoissa.

Tämänkertainen asu ei ollut poikkeus. Vaaleanpunaisen, beigen ja luonnonvalkoisen sävyissä kimalteleva paljetein koristeltu mekko oli selästä täysin avoin. Sen lisäksi mekossa oli vielä todella syvään uurrettu kaula-aukko, joka paljasti osan naisen rinnoista.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash