Ivanka Trump aiheutti somemyrskyn – kurpitsat yhdistettiin rasismiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin 35-vuotias tytär Ivanka Trump on julkaissut kuvan kotinsa kiitospäivän koristeluista. Twitterissä on aloitettu kuvan arvosteleminen. Ivanna on kirjoittanut Twitter-kuvaansa, että mikäli ei keksi sopivaa koristelua kiitospäivän illalliselle, voi käyttää vapaasti hänen ideaansa.

Kuvassa on syksyinen asetelma oksia ja valkoisia kurpitsoja. Etenkin Ivankan valkoiset kurpitsat ovat aiheuttaneet nyt somemyrskyn Twitterissä, kun nainen ei suosi kriitikoiden mukaan edes värillisiä vihanneksia. Toiset taas ovat pitäneet valkoisten kurpitsojen yhdistämistä rasismiin naurettavana.

Ivanka Trump on luonut menestystä muodin parissa omalla vaatemerkillään. Hänen äitinsä Ivana Trump oli Donald Trumpin kanssa naimisissa vuodesta 1977-1992. Ivankalla on liitosta kaksi veljeä, Donald Jr. ja Eric Trump.