Selena Gomezin uusi tyyli – ihastutti vaaleilla hiuksilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias laulaja Selena Gomez joutui viime kesänä pitämään taukoa musiikin tekemisestä ja keikkailusta keskittyäkseen oman terveydentilansa parantamiseen. Nyt yli vuoden keikkailutauon jälkeen nainen palasi viimein esiintymislavalle American Music Awards -gaalassa.

Gomez saapui gaalaan uudessa upeassa tyylissään. Nainen oli värjännyt hiuksensa vaaleaksi, mikä kiinnitti monien huomion. Selena Gomez oli pukeutunut myös näyttävään nahkaiseen mekkoon, joka oli ikään kuin pitkä nahkatakki, jossa oli paljon upeita vetoketjuyksityiskohtia ja kirjailtuja tähtiä.

Selena Gomez esitti American Music Awards -gaalassa uuden Wolves-sinkkujulkaisunsa. Dramaattisessa esityksessä Gomez lauloi keskellä auto-onnettomuutta esiintyessään valkoisessa yöasussa tekoverta otsallaan. Esitys sai paljon kehuja näyttävyytensä vuoksi, mutta moni oli kuitenkin pettynyt siihen, että Gomez näytti huulisynkkaavan esityksen valmiiksi lauletun lauluraidan mukana.

Splash
Splash
Splash