Jenna sädehti punaisella matolla – huippuseksikäs asu kimalteli

Viihdeuutiset · Stara.fi

36-vuotias näyttelijä-tanssija Jenna Dewan Tatum ei häpeile vartalonsa esittelemistä sosiaalisessa mediassa. Häntä Instagramissa seuraavat ovatkin saaneet tottua siihen, että Jenna julkaisee todella paljastavia ja seksikkäitä kuvia itsestään.

Nyt Jenna on kuvattu osallistumassa 2017 American Music Awards -gaalaan upeassa iltapuvussa, joka sädehti kuin kasa timantteja. Dewan julkaisi itse videon iltapukunsa kimalluksesta.

Taannoin Jenna julkaisi peppukuvansa Instagramissa, mutta hän sai yllättävän paljon negatiivista palautetta, joka johtui suurimmaksi osaksi siitä, että kommentoijien mielestä nainen ei näyttänyt enää hyvää esimerkkiä kuvillaan neljävuotiaalle tyttärelleen. Monien mielestä oman takapuolen kuvaaminen ja esitteleminen varsinkin perheenäitinä on sosiaalisessa mediassa turhaa siitä huolimatta, että naiselta kaunis takapuoli löytyisikin.

Splash
Splash
Splash

Literally waited all year for the right dress to use Kira Kira with. Thank you @amas, thank you.

A post shared by Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on