Maailman ainoa yksityinen Boeing 787 Dreamliner – kuin kartano yläilmoissa

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksityislentokoneet vetävät parhaimmillaan vertoja luksushotellien sviiteille, mutta harva niistäkään pääsee kiinalaisen Deer Jet -yhtiön omistaman Boeing 786 Dreamliner -koneen tasolle. Kyseessä on maailman ainoa yksityinen Dreamliner-lentokone.

VVIP Dreamliner B786 Dreamjet -kone on ollut avoinna yleisölle Dubai Air Show -lentonäytöksessä. Nyt siihen päästään tutustumaan myös Samn Chuin juontamalla Youtube-videolla.

40 hengen yksityiskoneeksi muutettu Boeing muistuttaa sisältä enemmän loistohotellia kuin lentokonetta. Lentokoneesta löytyy muun muassa tilava oleskeluhuone, ruokailutilat ja isokoinen makuuhuone. Sisutuksen suunnittelusta vastaa Pierrejean Design -yhtiö.

Dreamliner on mahdollista vuokrata omaan käyttöön, mutta aivan halvaksi kokemus ei tule. The Sun -lehden mukaan yksityisen luksuskoneen vuokraaminen maksaa jopa 22.500 euroa yhden tunnin ajalta.