Mies julistaa netissä: ”Naiset eivät saa oikeasti orgasmeja!”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kyle-nimisen miehen julkaisu sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään viraalina netissä, koska mies väittää ettei naisten orgasmeille ole olemassa fyysisiä todisteita. Hän väittää naisten orgasmeja myyteiksi.

Parker Molloy on julkaissut Twitterissä kirjoituksen, jossa Kyle-niminen mies väittää naisten orgasmien olevan keksittyjä. Hänen mukaansa naiset on opetettu uskomaan, että he voisivat tuottaa orgasmeja, mutta asiasta ei ole olemassa fysiologisia todisteita samalla tavalla kuin miesten orgasmeista.

Kylen naurettava väite kertoo ainoastaan sen, kuinka kujalla hän on naisten anatomiasta ja seksuaalisen mielihyvän tuottamasta nautinnosta. Moni on kysynyt Twitterissä, onko Kylellä ollenkaan seksuaalisia kokemuksia naisten kanssa, ja jos on, voisiko hän lähettää neitokaisille kukkia pahoitteluna. Naiset pystyvät todistettavasti saamaan monenlaisia orgasmeja yleisimmin joko klitorista kiihottamalla tai penetraation yhteydessä.