Nerokasta! Näin saat huulipunan pysymään ruokailun aikana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huulipunaa on käytetty jo 5.000 vuotta sitten. Ensimmäiset huulipunat valmistettiin erilaisia värikkäitä raaka-aineita murskaamalla, kuten karmiininpunaisista kovakuoriaisista. Punaiset huulet ovat olleet muodissa melkeinpä aina.

Meikkiteollisuus koki pyrähdyksen 1900-luvun alussa ja nykyisin naiset käyttävät usein huulipunaa sekä juhlana että arkena. Huulipunia on olemassa monenlaisella eri koostumuksella ja kestävyydellä. Voimakassävytteisen huulipunan kanssa voi kuitenkin olla hankalaa aterioida ilman, että punertava väri leviäisi muualle kasvoihin.

Nyt 9GAG-sivusto on julkaissut viraalina netissä leviävän videon, jolla nähdään huvittava tapa syödä huulipunan ollessa huulissa. Ideana on, että ruokailuväline tai ateria ei osu huuliin, vaan suu sekä huulet levitetään ammolleen. Ruoka otetaan suuhun hampaiden avulla. Toivottavasti kukaan ei oikeasti suosi kyseistä tyyliä, vaan panee mielummin uuden kerroksen huulipunaa tarvittaessa aterian jälkeen. Edelliset huulipunat voi pyyhkiä ruokailun ajaksi pois tai suosia kestävämpiä huulipunia.

How to make your lipstick last through eating.

How to make your lipstick last through eating.

Publié par 9GAG sur lundi 20 novembre 2017