Michaela Söderholm edusti Miss Universum -kisoissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Las Vegasissa käydään parhaillaan kilpailua maailman kauneimman naisen tittelistä, sillä Miss Universumin -kilpailuihin on saapunut missikaunottaria ympäri maailmaa. Mukana kauneuskilpailussa on myös Miss Suomi Michaela Söderholm.

25-vuotias Söderholm edusti Suomea näyttävästi niin bikinikierroksella kuin myös iltapukukierroksella. Miss Suomi edusti tällä kertaa sinivalkoisissa mahdollisesti Suomi 100 -teeman mukaisesti. Asuvalinta ei kuitenkaan näyttänyt menneen täysin kohdalleen, sillä varsinkin iltapuvuissa muiden missikaunotarten asut nousivat esiin selvästi näyttävämpinä.

Parhaillaan käynnissä on yleisöäänestys, jossa ääniä voi antaa tästä linkistä. Yksi äänestäjä voi antaa kymmenen ääntä. Äänestys on käynnissä lauantaihin saakka.

Splash
Splash
Splash