Puisto täynnä peniksiä – Etelä-Koreassa hämmentävä nähtävyys

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etelä-Korean Sinnamin luonnonkauniilla rannikolla sijaitseva Haeshindang saattaa näyttää päällisin puolin tavanomaiselta puistolta. Sinne pystytetyistä patsaista alkaa kuitenkin nopeasti paljastumaan yllättävän fallisia piirteitä.

Haeshindang tunnetaan myös epävirallisella nimellä penispuisto. Nimi juontaa alueelle pystytetyistä peniksistä, joita on yhteensä lähes 300 kappaletta. Eri kokoisista ja eri muotoisita elimistä osa on valmistettu puusta, osa puolestaan kivestä.

Puiston taustalla on paikallinen vanha legenda kirouksen langettaneesta naisesta. Nainen oli hukkunut myrskyssä hänen sulhasen mentyä kalastamaan ja jätettyään hänet rantakalliolle odottamaan. Tapahtuneen jälkeen kyläläiset eivät saaneet lainkaan kalaa, kunnes naisen haamu leppyi paikallisen miehen masturboitua mereen.

Jotta hukkuneen naisen haamu pysyisi leppyneenä, rakennettiin hänen kunniakseen Sinnamiin kokonainen penispuisto. Haeshindangin penispuistoon tutustutaan Etelä-Koreaan Texasista muuttaneen Noe-nimisen opettajan tuoreella videolla.