Käärme päätyi junaan – rohkea matkustaja nappasi paljain käsin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Indonesialaisessa junassa elettiin taannoin jännityksen hetkiä, kun elävä käärme oli onnistunut luikertelemaan yhteen sen vaunuista. Eräs matkustaja päätti kuitenkin ottaa ohjat omiin käsiinsä tehdäkseen lopun vapaamatkustajasta.

Bogortista Jakartaan matkalla olleessa Junassa suoritettiin hätäjarrutus sen jälkeen, kun matkustajat huomasivat käärmeen matkatavarahyllyssä. Ennen kuin paikalle saapunut vartija ehti tekemään mitään, tarttui silmälasipäinen matkustaja kylmähermoisesti käärmettä hännästä.

Napattuaan käärmeen mies iski sen pään kohti lattiaa, tappaen noin metrin pituisen matelijan. Näky ikuistettiin verkossa sittemmin levinneeksi videoksi toisen matkustajan toimesta.

Telegraph-lehden mukaan kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa käärmettä lukuunottamatta. Matelijan uskotaan olleen peräisin jonkun junassa matkustaneen matkatavaroista.