IKEA:n pöydät voi tuunata tyylikkäästi – tässä 7 vinkkiä

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lifestyle-sivusto Nifty on julkaissut videon, jolla näytetään tavallisen pöydän muodonmuutoksia. IKEA:n Lack-pöytä on edullinen huonekalu, josta voi kuitenkin muokata uudenlaisen pienellä nikkaroimisella. Pöytä muuttuu helposti moneen eri käyttötarkoitukseen.

Videolla esitellään, kuinka sohvapöytä muuttuu piirustuspöydäksi siten, että pöydän keskiosa irroitetaan, maalataan valkoiseksi ja sisään pannaan kirkkaat valot. Sen jälkeen päälle ruuvataan kirkas pleksi. Pöytää voi hyödyntää myös ruukkukasvien istuttamisessa tai lasten kotileikeissä. Pöytä on helppo tuunata esimerkiksi lasten leikkikeittiöksi.

Pöydän voi myös päällystää uudestaan erilaisilla materiaaleilla, kuten laminaateilla tai kontaktimuovilla. Yksinkertaisesta huonekalusta saa askertelun avulla ruokailukeskuksen lemmikkieläimelle asettamalla ruokakupit pöytään porattuihin reikiin. Pehmusteen ja kankaan avulla neliskulmaisesta pöydästä saa jakkaran. Kaksi päällekkäin olevaa pöytää muodostavat sen sijaan hyllykön tai renkaiden avulla liikuteltavan tarjoiluvaunun.

7 Creative Ways To Transform A Basic Table

7 Creative Ways To Transform A Basic Table ✨

Publié par Nifty sur vendredi 10 novembre 2017