Lohturuoka vietiin uudelle tasolle – täytä jättilihapullat spagetilla!

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Spagetti ja lihapullat ovat monen lapsiperheen suosittua arkiruokaa. Perinteisesti lihapullien kanssa tarjoillaan tomaattikastiketta italialaiseen tyyliin. Miltäpä kuulostaisi, jos täyttäisi lihapullat spagetilla?

Televisiokokki ja ruokabloggari That’s So Jenn esitteli muutama vuosi sitten reseptin, jossa jättimäisten lihapullien sisään pannaan keitettyä spagettia ja tomaattikastiketta. Lihapullia voi valmistaa myös pienemmässä koossa, mutta ideana on pyörittää jauhelihataikinan sisälle lihapullien makoisaa rakastajaa: pastaa.

Spagettitäytteiset lihapullat valmistetaan uunissa. Herkkujen loihtiminen onnistuu periaatteessa millä tahansa lihapullataikinareseptillä. Pääasia on, että keitetty spagetti pyöritetään tomaattikastikkeessa ja pannaan kerälle lihapullataikinan sisälle. Mikäli tekee spagettitäytteisen lihamurekkeen, on kypsennysaika pienempiä lihapullia pidempi.

Experiment dinners are fun! #spaghettistuffedmeatball #yummy #cheffingathome #giantmeatball

A post shared by Lisa (@lisa_semplonius) on