25-vuotias mallitulokas Louisa Warwick Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan tulee vuosittain vain muutamia tulokkaita, jotka nousevat alan kirkkaimpaan kärkeen ja ansaitsevat supermallin tittelin. Nyt yksi lupaavista ehdokkaista on englantilainen mallikaunotar Louisa Warwick, joka on ehtinyt työskennellä malliuransa lisäksi myös näyttelijänä.

Eilen Louisa Warwick kuvatiin lomailemassa Yhdysvalloissa, kun hän nautti aurinkoisesta rantapäivästä erittäin niukkoihin bikineihin sonnustautuneena. Asu paljasti hänen pakaransa lähes kokonaan.

25-vuotias Louisa Warwick on Bristolissa syntynyt englantilainen mallikaunotar, joka tunnetaan kotimaassaan myös näyttelijänä ja urheilijana. Urheilumanagerointia New Yorkissa opiskeleva Warwick on ehtinyt jo poseerata monissa arvostetuissa muotilehdissä ja toimi muun muassa Calvin Kleinin ja Diorin mallina. Louisa on tuttu näky myös New Yorkin muotiviikkojen catwalkeilta.

Splash
Splash
Splash
Splash