Peura yritti raiskata puutarhakoristeen – koominen tilanne videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pariutuminen ei ole aina helppoa eläinmaailmassakaan. Tämä tulee erittäin selväksi Youtubessa jaetulla videolla, jossa videolle on ikuistettu koominen luontohetki. Videolla villi peura yrittää lähestyä lajikumppaneitaan parittelutarkoituksissa.

Valitettavasti kiimainen eläin ei tajua, että ne ovat tosiasiassa vain läheisen talon pihalle pystytettyjä koristeita. Peura yrittää ensin harrastaa seksiä toisen koristeen kanssa huonoin seurauksin. Se ei kuitenkaan lannistu, vaan siirtyy seuraavaan lajikumppaniaan esittävään puutarhakoristeeseen.

– Ajoin kotiin töistä, ja näin peuran irrottelemassa naapurini puutarhakoristeiden kanssa. Minun täytyi pysähtyä kuvatakseni tilanne videolle, videon kuvaaja paljasti Youtubessa.