Yökerhon tanssilattia romahti Playa de las Americasissa – 22 loukkaantunut

Ohhoh! · Stara.fi

Teneriffalla sijaitseva Playa de las Americas on monille suomalaisille tuttu lomakohde, jossa yöelämä on usein railakasta. Nyt siellä sijaitsevassa erityisesti homoseksuaalisen suosimassa Butterfly-yökerhossa on tapahtunut vakava onnettomuus, kun yhdistetty esiintymislava ja tanssilattia romahtivat ja joukko ihmisiä putosi lattian mukana useita metrejä kellariin.

Bomberos Tenerife
Google Maps

Paikallisten viranomaisten mukaan 22 ihmistä on loukkaantunut noin nelimetrisessä pudotuksessa. Kahden loukkaantuneen tila on vakava ja neljätoista on saanut lieviä vammoja. Onnettomuuspaikalle hälytettiin yksiköitä eri puolilta Teneriffaa. Romahduksen syytä tutkitaan parhaillaan yhdessä poliisin ja paloviranomaisten kanssa.

Loukkaantuneiden joukossa on ulkomaalaisia, joista tämän hetken tietojen mukaan ainakin kaksi on brittiä. Loukkaantuneet kuljetettiin Playa de las Americasin sairaalaan, jossa osaa hoidetaan edelleen. Yökerho sijaitsee suositun lomakaupungin rannan tuntumassa Avenida Rafael Puig Lluvinalla.