Dobermanni pelkäsi autopesua – ilme kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dobermanni voi tuoda monille mieleen elokuvien vuoksi hyvin reviiritietoisen ja aggressiivisen koirarodun, jonka edustaja suojelee omistajaansa kaikin keinoin. Todellisuudessa dobermanni on kuitenkin rauhallinen, ystävällinen ja lapsirakas koirarotu, jonka ärsytyskynnys on korkea.

Nyt YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne, kun perheen Nala-niminen dobermanni on alkanut pelkäämään autopesua. Koira on omistajiensa mukana autopesulassa ja istuu takapenkillä, kunnes pesukoneet alkavat hurisemaan ja koira pelästyy. Nala lähestyy omistajaansa takapenkiltä ja hakee ihmisiltä turvaa.

Videolla nähdään miten dobermanni painaa päänsä miehen kainaloon hakiessaan omistajaltaan itselleen turvaa. Dobermannin ilme on hellyttävän kauhistunut kun se näyttää todella pelkäävän isojen pesupyörien aiheuttamaa kovaa ääntä. Onneksi koiralla ei kuitenkaan ollut mitään hätää.