Louisa Warwick ihastuttaa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan tulee vuosittain vain muutamia tulokkaita, jotka nousevat alan kirkkaimpaan kärkeen ja ansaitsevat supermallin tittelin. Nyt yksi lupaavista ehdokkaista on englantilainen mallikaunotar Louisa Warwick, joka on ehtinyt työskennellä malliuransa lisäksi myös näyttelijänä.

Kerroimme aiemmin kuinka mallitulokas lomailee parhaillaan Yhdysvalloissa. Nyt hänet on kuvattu rannalla, jossa hän nautti täysin rinnoin aurinkoisesta lomasäästä. Yllään Louisalla oli niukat bikinit.

25-vuotias Louisa Warwick on Bristolissa syntynyt englantilainen mallikaunotar, joka tunnetaan kotimaassaan myös näyttelijänä ja urheilijana. Urheilumanagerointia New Yorkissa opiskeleva Warwick on ehtinyt jo poseerata monissa arvostetuissa muotilehdissä ja toimi muun muassa Calvin Kleinin ja Diorin mallina. Louisa on tuttu näky myös New Yorkin muotiviikkojen catwalkeilta.

Splash
Splash
Splash
Splash