Tältä kuulostaa Daruden Sandstorm Metallican tyylillä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä musiikinystäviä villitsevä Anthony Vincent on kerännyt itselleen fanijoukkoa Ten Second Songs -YouTube-kanavallaan. Nyt mies on muovannut kymmenen tunnettua ikihittiä uudenlaiseksi muokkaamalla kappaleet Metallica-yhtyeen trashmetallityyliin sopivaksi.

Musiikki on rakastettavan monimuotoinen taidelaji, joka kietoo yhteen niin tunteita, ääniä, viestintää kuin taitoa. Lahjakkaat muusikot ymmärtävät musiikin laajana alueena, jossa on mahdollista hyödyntää sävelkulkuja eri tyylejä karttamatta. Anthony Vincent esittää kitaristiystävänsä avustuksella esimerkiksi Abbaa, Sealia, Toni Braxtonia ja Taylor Swiftia siten, että kappaleet voisivat olla aidon Metallican tuotantoa.

Pääseepä käsittelyyn jopa suomalaisen Daruden Sandstorm -kappale. Paras veto lienee kuitenkin Britney Spearsin legendaariseen Baby One More Time -hitti särökitaralla ja James Hetfieldin äänellä varioituna. Videota on katsottu muutaman päivän aikana noin 350.000 kertaa Youtubessa ja Facebookissa yli 5,5 miljoonaa kertaa.