Mickey Rourkea ei ole enää tunnistaa – kasvot leikelty rajusti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijänä ja nyrkkeilijänä tunnetuksi tullut Mickey Rourke on tuttu näky Hollywoodin yöelämässä. Plastiikkakirurgian voimalla ulkonäköään nuoremmaksi muokkaava mies on 65-vuotias. Hänet tunnetaan etenkin rock-musiikin ystävänä.

Mickey Rourke on ikuistettu viime aikoina valokuviin, joista miestä on vaikea tunnistaa entisekseen. Hänet on äänestetty kauneusleikkauksissa ulkonäköään eniten muokanneiden julkkisten listalle. Rourke on sanonut, että hänen kasvonsa ovat tuhoutuneet nyrkkeilyuran takia, eivätkä vammoja korjanneet lääkärit osanneet hoitaa raameja kuntoon.

The Wrestler -elokuvan pääroolinsa myötä näyttävän paluun valkokankaille tehnyt näyttelijä Mickey Rourke on sittemmin tähdittänyt myös muun muassa Iron Man 2 -elokuvaa. Hänen viimeisin roolisuoritus nähdään tänä vuonna ilmestyvässä Tiger-elokuvassa.

Splash
Splash
Splash