Instagram-kuva näytti yllättävän tutulta – aviomiehen uskottomuus paljastui vaimolle!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puolison pettäminen voi paljastua sosiaalisen median aikakaudella yllättävilläkin tavoilla. Erään venäläisnaisen tapauksessa hänen aviomiehensä paljastui pettäjäksi Instagram-kuvien ansiosta.

Pietarissa asuva Yulia Agranovych kertoo selailleensa eräänä aamuna Instagram-syötettä tuttuun tapaansa. Hän törmäsi sattumalta Vlada-nimisen naisen tiliin, jolla jaetussa kuvassa oli jotain oudon tuttua. Se oli otettu Yulian oman kodin makuuhuoneen ikkunasta.

Yulian epäilykset pahimmasta heräsivät hänen löydettyään Vladan Instagram-tililtä kuvia myös aviomiehestään Nazarista. Mies itse kiisti pettäneensä vaimoaan, väittäen Vladan olleen kotonaan vierailleen ystävänsä tyttöystävä. Vlada sensijaan vahvisti avoimesti sosiaalisessa mediassa harrastaneensa seksiä Yulian miehen kanssa, ja totesi ettei hän kadu asiaa.

Independent-lehden mukaan myös Nazar myönsi lopulta pettäneensä vaimoaan useiden eri naisten kanssa. Mies kuitenkin väitti olleensa aina ”henkisesti uskollinen” ja kertoneensa jokaiselle naiselle olevansa naimisissa.

Myös tässä tapauksessa miehen puheet paljastuivat valheellisiksi. Yulia soitti muille naisille, jotka olivat järkyttyneitä kuullessaan miehen olleen naimisissa. Pariskunta on hakemassa avioeroa, ja Yulia kertoo olevansa onnellinen pettämisen paljastuttua ennen kuin pariskunta ehti hankkimaan lapsia.

– Jos Nazar löytää naisen joka on valmis olemaan hänen kanssaan ja hyväksymään miehen sellaisena kuin hän on, olkoot he onnellisia yhdessä, Yulia Agranovych totesi.