Kirkkonummen ”juopuneesta” saunamökistä somehitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen luonto antaa valokuvaajille rajattoman määrän upeita kuvauspaikkoja vuodenajasta toiseen. Nyt eräs järvi saunamökkeineen on noussut valtaisaan suosioon, kun siitä ikuistettu upea valokuva muodostui kansainväliseksi nettihitiksi.

Kyseessä on Kirkkonummen Tampaja-järvessä hieman rannasta irrallaan sijaitseva hylätty saunamökki, joka nököttää kivien päällä voimakkaasti kallellaan. Mökki nousi nettihitiksi, kun valokuvaaja kahlasi sinne äskettäin öljylampun kanssa ja julkaisi silmiähivelevän kauniin valokuvan verkossa. Suomen Washingtonin suurlähetystö tosin julkaisi Janne Kahilan ikuistaman kuvan saunasta Facebookissa jo yli vuosi sitten.

Location Scout -julkaisu nimitti taannoin saunaa juopuneeksi. Julkisuuden myötä Tampajan saunamökistä on tullut varsinainen turistikohde, jota monet ovat matkanneet katsomaan ja kuvaamaan. Niinpä siitä on otettu runsaasti valokuvia, jotka ovat saaneet suuren suosion medioiden lisäksi myös sosiaalisissa medioissa, kuten Instagramissa. Tässä alla niistä muutamia poimintoja.

Return to drunken sauna 💚

A post shared by Toni Kaarttinen (@funktoni) on

Summer is almost here☀️💪 have a nice day!😊 #nature

A post shared by Markus Rantala • nordiccrew.co (@makerantala) on

Hupsista!#kirkkonummi #tampaja #sauna #drunkensauna #thisisfinland

A post shared by Laura (@_laura__tee_) on