Poliisi etsii vankikarkuria – kuvan perusteella ei voi erehtyä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on koko ajan pakosalla suuri määrä vankikarkureita, jotka pyrkivät estämään kiinni jäämisen kaikin keinoin. Vain harvoin poliisilla on kuitenkin antaa suurelle yleisölle niin selviä tuntomerkkejä kuin äskettän paenneen Corey Hughesin kohdalla.

27-vuotias Corey Hughes on nimittäin tatuoinut kasvoihinsa luurangon kalloa muistuttavat kuviot, joita on melko vaikea peittää.

San Joaquinin viranomaiset kertoivat, että mies karkasi ollessaan työskentelemässä vankilan ulkopuolella valtatie 5:llä Kalifornian Stocktonissa. Mies oli päässyt työskentelemään vankilan ulkopuolelle, koska häntä ei pidetä vaarallisena. Hänen oli määrä vapautua jo helmikuussa 2018, mutta kiinni jäädessään tuomio pidentynee huomattavasti.