The Weeknd ei halua nähdä Selena Gomezia – poisti kaikki yhteiskuvat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen muusikko The Weeknd erosi laulaja Selena Gomezista kymmenen kuukauden seurustelun jälkeen. Syynä olivat aikatauluista johtuneet ongelmat. Mies on nähty eron jälkeen useiden julkkiskaunottarien kanssa, ja viimeksi hän illallisti poptähti Katy Perryn kanssa.

Moni ajatteli parin eronneen ystävinä, mutta ilmeisesti The Weeknd kantaa edelleen jonkinlaista kaunaa Selena Gomezia kohtaan kun nainen on alkanut uudelleen tapailemaan ensimmäistä rakkauttaan Justin Bieberiä. The Weeknd päätti poistaa Gomezin nyt kokonaan hänen elämästään aina sosiaalista mediaa myöten.

Cosmopolitan-sivuston mukaan The Weeknd poisti Gomezin hetki sitten hänen Instagram-kanavaltaan. Mies ei enää seuraa Gomezin omaa sivua suositussa sovelluksessa. Seuraamisen lopettamisen lisäksi mies päätti myös poistaa omalta tilitään kaikki yhteiskuvat, jotka hän oli Selena Gomezin kanssa ottanut ja jakanut faneilleen.