Urheilutähden liike hämmästyttää – näyttää levitoivan ilmassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaista jalkapalloa pelaava Zay Jones on noussut hetkessä kuuluisaksi ympäri maailman, koska miehellä otaksutaan olevan yliluonnollisia taitoja. Hänen edustamansa joukkue Buffalo Bills pelasi äskettäin Kansas City Chiefsia vastaan.

NFL-joukkue Buffalo Billsin voitosta huolimatta kaikkien katse kiinnittyi pelin jälkeen ottelussa kuvattuun videoon. Taltioinnilla nähdään, kuinka Zay Jones yrittää ottaa hänelle syötettyä pelivälinettä kiinni. Valitettavasti mies kaatuu päistikkaa maahan. Kun hän nousee ylös, näyttää Jonesin liike lähinnä levitoimiselta.

Mies nousee maasta ponnistaen itsensä ylös varpaillaan. Eriskummallinen liike on saanut netinkäyttäjät hämmästelemään Zay Jonesin fysiikkaa. Business Insider tutki videon tarkkaan ja totesi sen olevan aito.