Konsertissa nukahtanut kiljahti hereille – hulvaton tilanne videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornian Cascade Theatressa järjestetty konsertti sai taannoin yllättävän käänteen hauskimmalla mahdollisella tavalla. Kesken esityksen nukahtanut nainen heräsi äänekkäästi säikähdettyään kovaäänistä kohtaa. Lavalla esiintynyt North Staten sinfoniaorkesteri esitti Igor Stravinskyn Tulilintu-teosta.

Eräs yleisössä istunut nainen oli mitä ilmeisimmin nukahtanut musiikin hiljaisemman kohdan aikana, vain kokeakseen pian rajun herätyksen. Rauhallisen pianissimo-kohdan päätteeksi orkesteri siirtyi yllättäen fortissimo-tyyliin, jossa kappaleen voimakkuus ja tempo nousevat äkillisesti.

Nukahtanut nainen päästi herätessään ilmoille kovaäänisen kiljahduksen. Huudahdus sopi kappaleeseen yllättävänkin hyvin. Yllättävästä äänestä huolimatta North Staten sonfoniaorkesteri jatkoi soittoaan kapellimestarin ja soittajien nauraessa samalla asialle.