Näyttelijällä liian suuret kivekset – poistettiin elokuvasta digitaalisesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen 31-vuotias näyttelijä Armie Hammer esiintyy tänä vuonna ilmestyvässä Call Me by Your Name -elokuvassa. Tuotantoryhmä paljasti haastattelussa, että shortseihin elokuvan kuvauksissa pukeutunut Armie Hammer aiheutti töitä jälkituotantoon.

Miehen puntista roikkuneet kivekset jouduttiin poistamaan elokuvasta digitaalisesti. Andy Hammer kävi SiriusXM:n haastattelussa yhdessä elokuvaohjaaja Luca Guadagninon ja näyttelijäkollegoiden Timothée Chalametin ja Michael Stuhlbargin kanssa.

Haastattelussa tuli esille, että Andy Hammerin kivekset eivät pysyneet kuvauksissa shortsien sisäpuolella, vaan ne jouduttiin poistamaan jälkikäsittelyvaiheessa digitaalisesti. Joko miehen shortsit olivat liian pienet tai kivekset liian isot.

– Mikäli katsot tarkasti kaikkia elokuvassa näkyviä puita voit huomata, etteivät kaikki hedelmät ole persikoita, Andy Hammer naureskeli haastattelussa.