Matkalaukku ja lastenrattaat yhdistettiin – perheiden matkustaminen helpottui

Matkailu · Terhi Piiroinen

Lapsiperheet joutuvat kantamaan mukanaan suurta tavara-arsenaalia reissuun lähtiessään. Yleensä pienille lapsille täytyy ottaa mukaan myös lastenrattaat tai vähintään kantoreppu, jotta tenavaa ei tarvitse kannatella koko matkan ajan käsivarsillaan.

Useissa matkakohteissa on mahdollista vuokrata lastenrattaat paikan päällä. Silti perheet joutuvat usein raahaamaan omat rattaat kotoa saakka mukana, koska lentokentillä on kätevämpää kulkea lapsi kyydissä. Nyt asiaan on ratkaisu: Lastenistuimella varustettu matkalaukku.

Mountain Buggy -yritys on tuonut markkinoille matkalaukun, jonka päälle voi panna Bagrider-nimisen lastenistuimen. Kevyt istuin on suunniteltu siten, että lapsi voi istua matkalaukun päällä turvallisesti ja tukevasti. Käsimatkatavarakokoinen matkalaukku lastenistuimella maksaa 99 euroa. Istuimen painoraja on 15 kiloa.